Futbol per estar distret

Els socis compromissaris del FC Barcelona han donat avui un suport majoritari a la gestió de la directiva del club, presidida per Joan Laporta, i han aprovat els comptes del passat exercici econòmic 2006-07 i el pressupost rècord de la nova campanya, de 315 milions d’euros.

La junta de Laporta, en el seu quart any al capdavant del Barça, ha rebut novament un gran suport, gairebé sense vots en contra, en una assemblea tranquil·la que ha tornat a registrar una baixa assistència. Només han arribat a acreditar-se 473 socis dels 3.357 convocats i en la primera votació únicament n’han participat 394.

Per a l’aprovació de la liquidació del passat exercici econòmic 2006-07, en què el club català va obtenir un benefici net de 6,8 milions d’euros i el resultat d’explotació va ser de 19,5, la directiva barcelonista va registrar 350 vots a favor per només dos en contra i 10 en blanc.

Alhora, ha aconseguit el suport per aprovar el pressupost de la nova temporada, de 315 milions, el més alt de la història del club, que també preveu rebaixar el deute bancari de 39,8 a 13,8 milions i el deute net de 193,6 a 151,5 milions, amb 293 vots a favor per quatre en contra i quatre en blanc.

Eurpas Press- 29 d’agost 2007

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s